homeopathisch arts, orthomoleculair arts nl nl

Ieder mens is uniek, dus elke behandeling ook.

Preventieve geneeskunde

De behandeling heeft als doelstelling niet alleen het genezen of verminderen van de klachten maar ook om u als patiënt bewust te maken van hoe u zelf kunt bijdragen aan uw gezondheid en te voorkomen dat u ten prooi valt aan de heersende epidemieën van suikerziekten, hart- en vaatziekten en/of een te hoge bloeddruk.

Aanpassingen in uw leefstijl en voedingsinterventies zijn hier van levensbelang. We kunnen niet alles maar wel veel zelf beïnvloeden en het is nooit te laat om te beginnen.

Klassieke homeopathie en orthomoleculaire geneeskunde

Welkom op de website van de praktijk van drs. Anna Vissers-Oleszczak .

Drs. A. Vissers-Oleszczak werkt al bijna 20 jaar als consultatief arts voor homeopathie en de laatste jaren ook als arts voor orthomoleculaire geneeskunde (behandelen van klachten door het gebruik van hoog geconcentreerde voedingssupplementen).

In de praktijk worden kinderen, volwassenen en ouderen behandeld voor een breed scala aan aandoeningen. Meestal melden zich patiënten die niet goed reageren op de reguliere therapie of meer affiniteit hebben met orthomoleculaire therapie en homeopathie.

Er is tijdens de ontmoetingen met de patiënt altijd voldoende ruimte om haar/zijn verhaal te vertellen en samen naar een oplossing te zoeken om de gezondheid te verbeteren.
Omdat voeding de basis vormt van ons welzijn ben ik altijd zeer geïnteresseerd naar uw eetpatroon en wat voor effect het heeft op uw gezondheid.

Op grond van de verkregen  gegevens wordt  er met een homeopathische en/of orthomoleculaire behandeling gestart in de vorm van een specifiek homeopathisch middel en/of  noodzakelijke voedingssupplementen.
 

© Vissers-Oleszczak 2010-2012  |  Algemene voorwaarden  |  info@oleszczak.nl

Website design amsterdam